Banana skidsSpegelvänt

Canon EOS 1000D + Tamron SP AF f/2,8 + f/2,8 + 1/60 + iso 400

I rymden finns inga känslor

Såg den filmen igår och måste verkligen säga att den är så bra. Det handlar om Simon som har asperger och har fått flytta till sin bror och hans flickvän . Men det händer lite saker så hon flyttar ut och sen ska Simon försöka hitta en annan jävla tjej  till sin bror Sam. Kan säga att det går så där. Så den får fullpott av mig, så jag rekommenderar den varmt.

V.3

Dagen i skolan blev väldigt kort idag , slutade vid 11.00 så det blev bara 2 lektioner :) Men dock så kunde man inte åka hem direkt, skulle på möte med idrottslären,skolsyster,mentorn + några till ur min klass . Om hur idrotten ska lösas. Så nu ska man gymma för ta igen..

Xperia X10 + Vignette redigering

What happens if I press the button....

Har nyss spelat lite wii, har inte så många roliga spel. Typ bara mario men det är väl roligt, har ju snart klarat ut det. Men orkade inte spela längre så just nu sitter jag här och skriver detta inlägg och lyssnar på Bruno Mars..
Canon EOS 1000D + Tamron AF SP 90mm f/2,8 + f/10,0 + 1/50 + iso 400
Redigering i Camera Raw & cs5

When the bed is calling

Nu är det så att sängen kallar på mig . Så jag ska väl ta och göra ordning mig för en natt i sängen, så ska borsta tänderna och ta lite clearsil och blir det sängen. Har ju besök i sängen av min hund Ludde. Nu när jag skrev hans namn så kollade han på mig och började kraffsa i sängen så överkastet drogs bort :)  Sen imorron är man ju ledig eftersom det är en studiedag, vilket är skönt :) kanske blir ut och fota om det inte är alldeles för kallt ..Photo by Xperia X10 v.2

Sen jag köpte min x10i så har jag laddat ner en massa foto appar. Det fanns verkligen hur många som helst, men den allra bästa är nog Vignette, men auto fokusen i den appen funkar inte alls. Så därför tar jag en bild med den vanliga appen och sen öppnar jag bilden med vignette och redigerar den där :)
Kan verkligen säga att kameran duger med sina 8.1 mpx. Dock så kan de inte bli lika bra som min systemkamera :) men bilderna duger gott och väl :)

Tjing!

Ett ganska onödigt inlägg och en ganska onödig bild .. Tog en bild bara för att ha nåt att lägga upp här på bloggen. Eftersom det har varit väldigt segt på sistone :) Men ikvälll blir det att redigera ett par bilder som en bloggare bad mig att fixa :)

vinterträdgård


Cake

Tänkte att uppdatera igår kväll men det gick ju inte eftersom blogg.se höll på fixa något driftproblem så dem hade stängt av inloggningen.  Men iaf igårkväll åkte man till moster för att fira henne eftersom hon fyller år på måndag :)
Så där åt man lite fika och tårta :)

Photo by xperia x10


A boring day

Nej nu måste jag faktiskt ta och skärpa mig, har inte laddat upp något här på 4 dagar.. big FYFY! på det alltså.. :)
Men iaf, just nu är jag i skolan och vill att sista lektionen ska börja så man får gå hem ..  Dessutom så har man inte orkat fotograferat nåt på sistone, it's very bad for be me ^^

Sen får detta inlägg bli bildlöst eftersom jag har inga nice bilder i skolan ^^ hahah

Tävling


Jag är med och tävlar i en fototävling hos Megapixlar med temat människor, där man kan vinna ett presentkort på 400 kronor hosQpix.se. Vill du också vara med och tävla kan du gå in här!Bad updates

Åhh nu går det verkligen skit dåligt att uppdatera. Har inte uppdaterat på minst 2 dagar, anledningen är väl att jag inte har fotat något speciellt under de 2 dagarna. Men måste väl ändå skriva nåt, right ? ;)
Så det blir väl att ladda upp några old pictures..  Här kommer lite bilder jag fotade på gatufestivalen 2010 :D
Canon EOS 1000D  + Canon EF-S 18-55 f/3,5-5,6
1/80 + f/5,6 + iso 400
Canon EOS 1000D  + Canon EF-S 18-55 f/3,5-5,6
1/1000 + f/5,6 + iso 400
Canon EOS 1000D  + Canon EF-S 18-55 f/3,5-5,6
1/100 + f/5,6 + iso 400

Watersession

Canon EOS 1000D + Tamron SP AF 90mm f,28 + 1/200s

Dagens låt


Bussen hem

Oj vad dåligt med uppdateringar det har varit på sistone, men nu lovar jag bättring :)
Men igår började skolan, och som alltid efter jullovet så har vi en liten projektvecka , så mitt "lilla" projekt är att göra en fotoblogg, så just nu sitter jag hemma och designar den . Hoppas att man kan ha det projektet i trean också :) Annars kommer den inte innehålla så mycket, liksom bara 2 dagar kvar till deadline :P
Men bjuder lite bilder som jag tog på bussen hem :)

Frågestund?

Funderar på att ha en frågestund , men det beror helt på hur många som skulle ställa frågor. Så frågan till er läsare är , ska jag ha en frågestund ? :)

Var till bålsta idag

Åkte till min farmor i bålsta idag,  Åt lite lite mat där och så. Sen så tog jag lite bilder när vi skulle åka dit.
Bla på syrran som inte verkade som att hon ville vara med på kort. Hahah :)
Haha inte så "high class" bilder då. men det är iallafall nåt! :D

photoo


Chain
Nu är det 2011 :D


RSS 2.0