BBQ


Just some candy


Sticks and stones


28 july

Canon EOS 1000D - Tamron SP AF 90mm f/2,8

Update 21.50.42 2011-07-27

Oj vad man har varit inaktiv här då. Men får väl försöka bli bättre (som jag har sagt tusen gånger nu ^^ ) Men men .. Det är inte långt kvar tills jag fyller år nu :)

kan väl bjuda på någon bild, dock inte världs bästa bilden , bättre än ingen alls :)
Fixat lite grain och gjort den svartvit, för att få en lite Oldphoto känsla :P ..

Arthur


Magic hour

För er som inte har ramlat ner i Iphone träsket så kan jag rekommendera en app som heter Magic Hour. Det är en app som fungerar nästan som pictureshow som är till Iphone eller vignette som är till Android. I den här appen kan du ändra curves,brigthness , contrast osv. . Dessutom så kan du spara ner ändringarna som filter , så att andra kan ta del av dina filter :)
Klicka på bilderna för att få dom större

Tyst minut

Skriv gärna upp er på http://www.facebook.com/event.php?eid=116048591824104&notif_t=event_invite för att visa er deltagande i denna tid av sorg hos våra grannar i Norge

Lets pray for our friends in Norway


INFO!

Först funkade inte internet när jag kom ifrån stan så fick vänta tills midnatt till det funkade igen. Sen så började åska och då gick strömmen. Snacka om vilken oturs dag man hade igår då! :) Men nu kan jag uppdatera som vanligt!

30 seconds to mars - Hurricane film [explicit]
Just nu


TaggadMin brorsa sa att The voice hade släppt vilka artister som skulle vara med i årets konsert. Så jag kollade på direkten. Ser att CHRIS MEDINA ska uppträda , ingen kan väl undgått hans låt "what are words"! den berör mig verkligen eftersom det är sån fin låt!  Sen de andra artisterna funkar också att se på ! :) crossfire och sean banan är nog
stammisar på the voice.. haha!

19 july

Idag har jag grattat min moster som fyllde 40 år , Grattis! :) Vi åt lite fika där och så, sedan så åkte vi till maxi för att fixa lite jord till hallonbuskarna som vi har köpt. Men nu tror jag att jag ska leta efter någon bra film att se, kan inte ni tipsa om någon bra film! :)

Allt hon rör vid blir till guld!


movienight

Det brukar inte bli så många inlägg här i bloggen eftersom jag brukar mest lägga upp bilder men nu har jag inte tagit några. men nu tror jag att jag ska gå till sängen och sätta på någon film :)

Rain over me


Vintage & B/W


Dagens låt


Playground


Love the way you lie part II


tilt-shift pt2


tilt-shiftHar sett diverse tilt-shift bilder på nätet och tänkte att jag skulle prova att göra en egen. Resultatet blev sådär, kanske inte den bästa vinkeln för ändamålet men ändå :)

BudapestrulleDet har blivit ganska mycket godsaker på sistone då min mor har bakat lite olika saker. Denna goda rulle bakade hon för några veckor sedan. Budapestrulle + hemlagad jordgubbssaft! :)

American blueberryNär jag var ute i trädgården och fotade lite så upptäckte jag att vi hade fått ett blåbär på våra Amerikanska blåbär buskar. Så hoppas att det blir fler så man kan plocka dom . Sedan så har vi fått skit många äpplen, vilket betyder att det blir många äppelpajer i höst :)

Google+


Nu har jag fått en inbjudan till google+ . Det är ganska tomt då det är en ny lanserad tjänst så därav är den bara i beta stadiet. men jag gillar det jag ser :) Om ni vill ha en inbjudan så skriver ni bara eran mejl i en kommentar så skickar jag :)

Morotsrulltårta

Canon eos 1000D + tamron SP AF 90mm 2,8 + Redigering i ACR

Youtube / cosmicpanda

Var inne och surfade runt lite på facebook och då hamnade jag hos Designsthlm.com . Som hade skrivit om att man kan skaffa en redesign på youtube. Kan ju säga att youtube blev mycket snyggare. Om man vill prova så går det, eftersom det är bara att klicka på texten "older version".. Sedan så har han som äger sidan en tävling där man kan vinna en design! hur grymt låter inte det..

ändra äldre/nyare texten

När jag var inne på designadinblogg så såg jag ett ganska roligt tips man kunde göra. Ni vet dom där "tidigare/nyare-inlägg knapparna" dom kunde man ändra på :)
Sök bara efter {% if loop.last and pagination %} inne på kategori kodmallen. Efter det så söker ni upp där det står tidigare inlägg kan ni klistra in eran bild och sen kollar man lite längre ner så hittar man nyare inlägg, där gör ni samma sak :)

Noodles

Fotade med xperia x10 och "bearbetade" med Vignette.

Blev lite hungrig så därför kokade jag lite nudlar. Det måste vara den enklaste och godaste maten man kan laga när man inte har någon ork att göra värsta måltiden..


COLDPLAY - EVERY TEARDROP IS A WATERFALL


Droppar


Rain


Vintage


Strawberries


Jedward - Bad Behaviour


Skorna..


Trädgården


Nya skor


July


RSS 2.0