Skrillex - First Of The Year (Equinox)


Publicerad i UNT.

Som rubriken lyder så är min bild publicerad i UNT . Har funderat på om man kanske ska bli nyhetsfotograf, för brukar oftast inte fota människor ..
bilden leder till artikeln

Datorn

Nu kan jag äntligen blogga som vanligt igen. Igår fick jag ett mess om att datorn hade kommit till Media Markt. De man fick tillbaka var en sjukt fräsh dator :) Så nu kan jag hålla på med photoshop och de. Har faktiskt haft Photoshop abstinens xD

Skylar Grey - Dance Without You


New shoes, Again


Lady Gaga - Yoü And I


UpdateFick lite kläder när jag firades i förskott i lördags . Sedan så fick jag en ny kamera , Canon EOS 500D fast den fick jag redan i måndags då jag och pappa var i västerås för att lämna in datorn ^^ Med kameran så fick jag 2 objektiv , ett standard 18-55 och ett 75-300mm sedan så fick jag äntligen en väska som jag kan ha alla objektiv eftersom min gamla väska hade bara plats för kamerahuset :)

Medina - For altid


Kycklingsallad


Update

Kommer inte kunna uppdatera bloggen så ofta nu eftersom datorn är inne för service, så jag får tillbaka den om ca: 2 -3 veckor. eventuellt tar det längre tid. Men jag ska ändå försöka uppdatera så ofta jag kan =)

RSS 2.0