Vinnare utsedd

Nu har jag dragit en vinnare i "veckans blogg" .. Vinnaren blev williammarklund.. Grattis! :D

103110

Hoppsan... Jag har råkat glömma bort veckans blogg . Men ikväll drar jag en vinnare :)..
Sen som ni ser i menyn så har jag skaffat "Yo" som är ungefär som twitter, Me like.

Candles


Stockholm

Nu sitter jag på tåget till Stockholm. Ska kolla på Saw 3D.  Är så grymt taggad. Eftersom jag älskar skräckfilmer och dessutom är den i 3d , vilket kommer bli grymt. Men jag uppdaterar sen när jag kommer hem . Så får ni en uppdatering hur filmen var :)

Allstar Weekend


Robyn - Indestructible


Goodnight

Nu ska jag väl ta och lägga mig . För just nu börjar jag bli skitrött, så det är nog att man lägger sig innan man somnar framför datorn. Men imorron kommer det bli glest med uppdateringar eftersom jag ska till Stockholm.. Men iofs så kan jag köra tidinställda inlägg  Men vi får se hur det blir.
Godnatt alla läsare. VI hörs imorron :)

Ny kategori = teknik

Nu har jag lagt till en ny kategori , här på bloggen. I denna kategori kommer jag skriva om allt som har med teknik att göra . Tex nya intressanta program som har släppts som jag tycker är bra. Sen kommer jag sätta ett betyg på det . Beror på om jag gillar det eller inte. Hoppas att ni kommer ha kul med den nya kategorin. Men framför allt att ni får tips på bra program som ni kan ladda hem :)
Men sen i kategorin så kommer det inte bara handla om program , det kommer också handla om mobiler osv :)

Nya windows 8

Måste säga att jag är väldigt exalterad pga det nya windows 8 som släpps om drygt 2 år, alltså 2012. Jag har sett en del videos som jag tycker är tillförlitliga. Så efter att ha sett en del "concepts" klipp , så tycker jag att det nya operativsystemet kommer vara väldigt stilrent :)

Angående tävligen

Kom nyss på att jag ska dra en vinnare imorgon . Så passa på att delta , kommer publicera vinnaren i ett senare inlägg. Vilken tid det blir , får vi väl se :)

Greyson Chance

Minns ni Greyson Chance. 11 åringen som gjorde en jätte bra cover på Lady Gaga's Paparazzi . Vilket fick världen att häpna och videon har fått cirka 32 500 520 visningar på youtube. Nu är han tillbaka med en ny låt som han uppträde med i Ellen DeGeneres Show . Tycker att han är väldigt duktig att vara så ung. Han kanske kommer bli det nya unga stjärnskottet. Vem vet? Vi får väl se :D Han har absolut potential att bli det :D


Funderingar

Haha. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Brottet var säkert "förtal", Men inlägget är inget förtal. Jag har liksom inte hängt ut dig. Jag skrev bara min åsikter och jag vill inte bilda missaktning för dig. Jag tycker bara att din blogg är en massa lögner. Tex inlägget om att britney skulle ha snott "it's britney bitch" ifrån dig. Du är ju nobody för henne. Hon vet ju liksom inte vem du är ...

Dagens mytoman går till....

Denna blogg är helt uppbyggd på bara en massa lögner. Asså han tror att man lyckas genom att provocera och bara klaga på andra människor och säga att kända personer har härmat honom. Han är en nobody för dom. Så jag undrar om han tror sig själv. Om han gör det så är han så jävla patetisk.. Så dagens fetaste diss går till honom. Om ni går in, vilket jag inte rekommenderar. För ni kommer överrösas av en massa lögner och en massa bullshit!

Darin - Lovekiller


Tävling

just nu är jag med och tävlar på http://byolivia.blogg.se/2010/october/vinn-bloggsvar.html. Där man kan vinna bloggsvar :)

When love is taking control

Ps: Det är joelsv.blogg.se som sjunger :D

Tidinställt inlägg

Hahha nu kommer ni förstå att jag alltid kommer göra ett tidinställt inlägg på mornarna. Men idag är det en speciell dag. Nämligen att våran ordinarie lärare i foto har kommit tillbaka. Det är verkligen på tiden, för jag stod inte ut med vikarien som var helt efterbliven. Då menar jag verkligen efterbliven. Så nu kommer säkert lektionerna bli som vanligt igen. Gillas så mycket =) Sen har läsarantalet stigit ännu mer.. vilket gillas också!
Men just nu har jag säkert kommit fram till skolan och har grafisk kommunikation. Vi hörs !

Paranormal Activity 2

PA2 hade premiär den 22 oktober . Måste verkligen se den , då jag verkligen gillade ettan. Sen så gillar jag skräckfilmer. Så det rätt så självklart att jag måste se den . Sen har Saw 3d premiär på fredag (29e) Som jag ska kolla på . Hoppas att den är bra, men iofs så tycker jag att alla saw filmer är bra  :) Men här har ni en trailer på Pa2 , för er som inte har sett trailern än dvs. :)

Willow Smith

Willow Smith är will smith's 9 åriga dottter. Måste verkligen säga att hon är galet bra för att vara så ung som hon är.  Gilla! :)

min kamera

Med tanke på att det kanske skulle vara fler som skulle fråga samma fråga. Så tänker jag göra ett litet inlägg om vilken kamera jag har . Det kommer finnas en länk i menyn eller en bild. har inte riktigt bestämt mig . Men iallafall, jag har en canon eos 1000d med 18-55 objektiv. Vill så snart som möjligt uppdatera mig med ett makroobjektiv och en massa andra roliga fotoprylar. En extern blixt är också nåt som står högt upp på önskelistan när det gäller fototillbehör :)

Dags för en ny tävling


Photosession

Tänkte att lägga upp lite fler bilder som jag tog igår :)

Dags för ett till..

Nu är det dags för ett tidsinställt inlägg. Nu har jag nyss ätit lite och nu ska jag på 15 min ta mig ner till skolan. Hoppas att man hinner det för jag vill ju inte ta cykeln, nu när det är så halt ute. Man vill ju inte ramla och bryta nåt ben. Så därför går jag hellre :)

Godnatt

Roligt att statistiken går uppåt. Men nu ska jag bara fixa mig för att gå och sova. Sen har jag uppdaterat min flickr med ännu fler bilder. Så det är bara att klicka på "Min Flickr" i menyn till vänster :) Men vi hörs. Godnatt

Petter - Stockholm i mitt hjärta remix


Dripp dropp


Vinnare

Nu har jag dragit en vinnare i tävlingen där man vinner en gratis design , och vinnaren är .... William Marklund, Grattis!! Så det är bara att maila "[email protected]" så jag vet hur du vill ha den .. Ännu en gång grattis! :D

Godmorgon

Godmorgon. Just nu äter jag frukost och sen ska jag iväg till skolan . Men jag hinner inte blogga på mornarna , så därför passar ett tidinställt inlägg utmärkt. För nu kan jag uppdatera bloggen när som helst :) Men iallafall, uppdaterar mer när jag kommer hem..

Avslutad


Shower


Tävling



Light


Dagens blogg blev

Grattis! .. Kul att så många var med men en ny chans kommer imorron :)

M A R R E & F L I P P

Marre & Flipp är en grupp som har gjort HipHop/Club-Musik i drygt två år.
Gruppen består av två personer vid namn Martin Nilsson (19 år) & Filip Rörström (20 år).


För att lyssna på deras musik, klicka på länken.  http://www.myspace.com/marreochflipp
Omslaget är gjort av mig..


T I D I N S T Ä L L T

När jag skulle uppdatera min blogg med ett inlägg så såg jag en liten knapp vid rubriken. Jag klickade på den för jag undrade "vad är det här för knapp" då såg jag att man kunde tidinställa sitt inlägg. Så grymt att dom äntligen har fixat den funktionen. Wordpress har haft den ett tag nu. men nu har allltså blogg.se skaffat den. Gillas så mycket! :)

N Ä R J A G V A K N A ...

Så såg jag detta. Marken var vit , Vilket gillas

D A G E N S B L O G G

Det står ikväll. men vinnaren dras imorron kväll :)

M E T R O


S T O C K H O L M

Vaknade nyss och kan verkligen säga att dagen í Stockholm var väl nice. Först var det tänkt att vi skulle gå ifrån centralstation till fotografiskamuseet. Men i sista stund så bestämde läraren sig att köpa SL access kort till oss. Så vi tog tunnelbanan till slussen och gick därifrån istället. Sen efter museet så fick vi 3-4 timmar fritid, lite väl många timmar men iaf. Så man gick runt lite och sen när går förbi Åhlens så ser man Daniel Paris, Paow och Nemo (Kungarna av Tylösand) .  Vilket var lite småroligt, men sen efter några timmar så skulle vi till Dramaten för att se en pjäs som heter "stormen" av William Shakespeare. Den höll på i 3 timmar så vi kom tillbaka till Enköping vid runt 23.40.

N A T T I N A T T I ..

Har nyss kollat på tv . Så nu ska man väl ta och sova för att imorron ska man först till skolan, för att sedan åka till Stockholm med klassen. Kommer blir nice =) men vi hörs..

D A G E N S B L O G G B L E V ...

Grattis!

I T ' S R A I N Y


D A G E N S


I R R I T E R A D

Hatar copycats?!.. Jag har fixat ett bar bloggar med samma bloglovin knapp som mig. Vilket betyder att jag har gjort den, men nu hamnade jag på en random blogg och såg att han hade samma knapp! .. Så jävla weird, har han inte något bildbehandlingsprogramm så han göra den själv eller. Så jävla snålt attt sno andras grejer..!!
Fotnot: Min knappar håller högkvalité medans den han har kopierat är förstorad , vilket betyder att den blir pixlig, so fail! ....


C L O U D




Teeth

Var nyss till tandläkaren, det gick väl sådär. Nu är man iallafall hemma och det är skönt. För jag är nämligen skittrött. Försöker hitta på nåt mer att skriva men det går ju skit dåligt. aja...

Familjen - Det snurrar i min skalle



50"

När man skulle kolla på film så kopplade man ihop datorn med tvn eftersom jag märkte att datorn hade HDMI uttag :D Så det blev att sitta vid datorn på en 50".. nice ju. Filmen det blev att se på var "Mirrors 2" . Älskar skräckfilmer som sagt :)

Geek


Thougths

Kom på att tänka på en sak ,har varit utomlands, 4 gånger , kan vara fler gånger om man räknar med norden  hahaha. Men iallafall, 2 gånger har jag varit på Gran Canaria och en gång på Rhodos. Nu senast jag va utomlands så var jag i Turkiet. Vilket var verkligen jätte skönt. Längtar tillbaka , för just nu är det svinkallt ute :/ ...

Åhh solnedgång, längtar tillbaka!

Fixat ikoner

Som ni har säkert sett så har jag fixat lite ikoner under min profilbild. Blev ganska nöjd eftersom det känns väldigt stilrent :) Vad tycker ni om utseendet och placeringen ? :)

Ny header

Har ni märkt att jag har en ny header , igen :) Denna gång tänkte jag att det skulle bli en header med tema foto. Eftersom den här bloggen handlar rätt så mycket om foto.

Lägenhet

Nu har jag kollat lite på EHB och svenskfast. Jag kan verkligen säga att jag vill flytta till något eget. För jag vill inte bo hemma när jag över 20 . Så jag har 1 år på mig att skaffa ett "extrajobb" . Vilket betyder att jag måste verkligen tjata mig till ett jobb. För man ska ju inte direkt ge upp.

Ny säng!

Måste köpa en ny säng eftersom den som jag har nu har gått sönder?.. Så det blir väl att åka till ikea sen ikväll. Funderar på 160 säng för det är samma mått som jag har nu. Kan ju inte ha en enkel säng. Dubbel ska det vara .  Haha :) Sen ska det vara en säng som man kan ta med sig när man flyttar till lägenhet så man slipper köpa en ny ;)

At the moment

Har nyss käkat lite mat så just nu sitter man och har allmänt tråkigt. Så vad passar bättre än att lyssna på lite musik :) Imorron är man ledig så då ska man ner till banken och lämna in en ansökning om Visa kort , pallar inte ha ett maestro kort!

Günther - Famous

Nu är Günther tillbaka med en ny låt . Ni vet han som sjöng " you touch my tralalala, mmm my ding ding dong". Denna gång har han gjort en låt som handlar om Kungarna av Tylösand, men mest om Jockiboi... SKÄGG!

Autumn


Bedtime

Nu ska jag gå och lägga mig för jag är verkligen skit trött. Imorron är det tisdag och det innebär att man har foto och samhällskunskap och sen slutar man ^^ Foto är ett roligt ämne om inte vikarien skulle vara så dryg , kan inte våran ordnarie lärare kommer tillbaka nu....
Bjuder på en låt innan jag loggar ut och säger godnatt :)

Hemskt

Usch vad hemskt, vet inte vad jag ska skriva. Såg en artikel på aftonbladet där en kille hade livesänt sitt självmord.
Jag mår illa inombords när jag läser om sånt . Sen var jag inne på flashback och då hittade jag bilder.. Alltså usch säger jag bara. Trist att såna personer inte får hjälp i tid :/ Sen att det finns folk som skrev " du vågar inte" och sånt. Jag tycker att ni inte ska känna er så bra till mods efter det här....

Photo


School now..

Nu har man käkat frukost och ska väl ta och dra till skolan nu. För har haft lite dålig närvaro där, men jag har lovat mig själv att det ska bli bättre. Eftersom man går där frivilligt, det är liksom ingen som har tvingat en att gå där ..

Funderar på en ny telefon

Funder på en ny telefon, en xperia x10. Eftersom jag rätt så trött på min LG telefon nu .  Men då måste jag skaffa ett extra jobb eftersom studiebidraget räcker inte nästan till nånting. Så därför blir det att skicka intresseanmälan till ica,coop,statoil m.fl :)

Misslyckat försök...


10-10-10

Nu är det den 10 oktober 2010 vilket blir 10-10-10 . Aja just nu sitter jag och lyssnar på musik och bara slappar.
Ska väl snart ta och städa rummet eftersom det ser jätte stöktigt just nu .. Man gillar ju inte stökiga rum :D
Ska väl kolla på SIN om dom dom har släppt några nya låtar :D Tänker inte dela ut den länken eftersom det är sån unik sida där medlemmar delar med sig utav nya låtar :D

Hur tänkte man ?!

Fick en kommentar där det stod att jag härmar en med simshuset. Jag vet att han bygger sims hus men det är inte därifrån jag har fått min inspiration ifrån utan det är ifrån sidor som hemnet.se och svenskfast.se m.fl .. Alltså jag hämtar min inspiration ifrån riktiga hus!..

Autumn


Photosession


Olle Hedberg

Måste vara den bästa i årets idol! :D

Mitt första bygge


Raise your glass

Usch vilken dryg dag det var i skolan men nu har man slutat , galet skönt . Så just nu kollar man lite på internet och hittade en jätte bra låt . Ovanligt att jag hittar det , hhahah xD ...


Love The Way You Lie - MASHUP


Driftstörningar

Ni som försökte komma in på bloggen nyss upptäckte nog att det inte gick att gå in på den. Men nu funkar det.
Det är lite drygt med alla driftstörningar men nu hoppas jag att dom har löst allt för den här gången.

Darker

Alltså just nu är man så skraj. Så fort man hör lite ljud utanför huset så tror man att det är någon som är utanför och ska knacka på och sen när man öppnar är det någon som vill en illa. Eller att den ska kolla igenom fönstret . Efter allt som har hänt här som har satt sina spår. Det är speciellt påtagligt när man är ensam hemma. Fyfan orkar inte vara "rädd" ...  Tur att man har musiken som får en att slappna av.

Bokeh



bilder ifrån 07'

Kolla vad man hittade för bilder när man googlade på sig själv... fett gamla bilder som är ifrån runt 07 då man var 15-16 år

So happy I could die


Nydesign

Har fixat lite på min design och nu är jag äntligen klar. Lite bredare header och därför mer bredd på inläggen vilket i sin tur betyder större bilder och bättre kvalité på dom foton jag fotar . Posta en kommentar på detta inlägg så får jag se om ni gillar min nya design eller hatar den .. Haha all kritik gillas ^^

No headline

Har nyss ätit mat men innan det så har jag spelat lite Xbox 360. Måste verkligen vara den bästa konsolen man kan ha. Funderar starkt på den nya Xbox slim , den ska vara mycket tystare, större hårddisk och inbyggt wifi :)
Men men man får se. För jag hoppas verkligen att jag hittar något extra jobb inom så snar framtid som möjligt . För det finns många saker jag skulle vilja göra men just nu räcker ju inte studiebidraget inte så långt. Det räcker till några plagg och sen är dom slut ..

Dålig uppdatering

Sorry för en dålig uppdatering, vet verkligen inte vad jag ska skriva just nu. Så det får bli ett " dagens låt" inlägg! :D
Juste, det var kanelbullensdag idag :D så har ätit en jätte god kanelbulle som mamma hade köpt hem . I like (Y)...

Kallaste vintern på 1000 år

Sen som det inte räckte med den här vintern så läste jag nyss på metro att polska metrologer förutspår att den här vintern kommer bli den kallaste på 1000 år om det stämmer så är det bara att ladda med rejäla vantar, jacka och mössa!


Städat datorn

Hade lite tråkigt så därför kände jag att jag behövde städa datorn lite så jag har kört diskrensning och sen har jag städat bland mapparna och skrivbordet :) Så nu är allt cleant! :D

Före
Efter

Vinnaren korad

Efter att ha helt glömt bort tävlingen så har jag äntligen korat en vinnare av "gratis design tävlingen" och vinnaren blev..... iioor.blogg.se

GRATIS!

Kommentera detta inlägg eller skicka ett mail till [email protected] om just du är sugen på den här designen!

Tävling

Just nu är jag med och tävlar på bloggen lavitadilovisa.blogg.se om ett valfritt smycke hos pinkordead! :D

Idol 2010

Olle hedberg i årets idol måste vara den bästa i årets idol! :D fyfan vad bäst att han var tittararnas wildcard!! :D


Godmorgon!

Godmor.... usch vad segt det känns att börja ett morgoninlägg med "godmorgon" men men. Har nyss käkat lite frukost och drack turkish apple tea, måste verkligen säga att det jätte gott ^^ Så just nu sitter jag och läser ett par bloggar eller rättare sagt försöker. För vissa bloggar som bloggar på blogg.se funkar inte , drygt som fan. Så jag hoppas att dom fixar det!

Puss Puss

 


Kissie har tidigare gått ut med att hon skulle vara med i Sean Banans nya låt Puss Puss och här är resultatet på hans nya musikvideo:


Personligen tycker jag att det är jätte bra låt. Så det verkar som att Sean banan kan verkligen leverera bra låtar, för liksom först Skaka Rumpa och nu den här! GOGO!! :D

 

 


RSS 2.0