No woman, no cry


Sky


Gym Class Heroes - Stero Hearts ft Adam Levine


Eventuellt inköp

Fick mitt studiemedel idag , det var mycket mer än vad det stod på pappret :) Men iallafall, funderar på att köpa antingen ett batterigrepp eller ett Canon EF 50 mm 1,8.. Det lutar nog mot det sista:)


Blogg.se app


Nu har Blogg.se app äntligen kommit ut, men till min stora besvikelse så kom den bara till iphone/ipod, Eftersom jag inte äger en iphone, som förövrigt verkar väldigt mainstream. Så jag hoppas att den kommer till Android snart och då ska jag testa hur det är och blogga med den , så jag återkommer :)

Kan inte uttrycka mig i ord.. just watch the video


Ny profilbild


Nya layouten på facebook


Paket


Fick ett paket idag ifrån iphonebutiken.se , hm vad kan det vara. Kan ni läsare gissa vad det är i ? :)
Den som gissar rätt vinner en länkning :)

Biljetter till Idol!


Dagens låt

Han i grönt är Andreas Larsson som var med i Idol 2011 fast hoppade av i dagens avsnitt pga sin nervositet. Tycker att det är sjukt synd att han valde att hoppa av, han är ju så bra!..

Breakfast


Among mushrooms,cones and pines


Just nu:

Sitter jag i bilen påväg till Bålsta

Dead by April

Snart släpps Dead by April sitt nya album Incomparable, men jag har redan hela albumet. Kan verkligen säga att det är skit bra. Klicka på bilden så kommer ni till de låtar som hitills har släpps. Hela albumet släpps 21 september

Wordfeud

Nu har man fastnat för bokstavsspelet Wordfeud. Jag tror att ingen har missat vad det går ut på :) haha så just nu när jag skriver detta har jag 10 omgångar igång samtidigt :) Heter Dynesiius där såklart , så det är bara att utmana mig :)

9/11


Städning


Matlagning


Fruitbowl


Changed The Way You Kiss Me


me, myself and I


Vintage


Sjukt bra


Update


Lite nytt

Kände att jag ville förändra lite på bloggen, så det blev att ändra texten i headern,rubriken och ikonerna i menyn :)

Just nu:

Har nyss käkat lite frukost så nu sitter man på altanen och bara tar det lite lungt. Man ska ju passa på att njuta av värmen så länge den varar, eftersom snart är hösten här :)

RSS 2.0