Ludde


Grenade - Bruno mars


Photo


Nytt objektiv

En av sakerna jag fick igår var ett nytt objektiv :) Fick ett Tamron 90/2,8 mm :)

Christmas eve


Julafton idag

Här är ett litet julkort till er bloggläsare :) Hoppas att ni får en bra julafton där ute i stugorna :)

Dan före dopparedan

Nu har man klätt granen . Det är en tradition i min familj att vi klär granen dan före doppardan . Så nu är det bara julklapparna som saknas under granen. Men dom kommer på plats imorron :) Snart blir det väl att kolla på bingolottos uppsittarkväll :)

Hämtade på ica

Beställde en extern hårddisk så jag kan lägga över alla bilder och sånt på den nya . Så nu får jag mer plats på datorns hårddisk och sen om datorn skulle krasha så skulle inga bilder gå förlorade :)

One day left


Dan före dan före dopparedan


Julpynt


Nu har man lov

Dagen började med att man var till skolan för att ha "avslutningsfika " och sen skulle man "kasta tomte" . dock vann jag inte den här gången heller, hahah. Så nu ska man väl ta och julstäda sitt rum lite. För det är lite väl stökigt just nu.

Four days left


4:e advent


Six days left!


Saturday


Julbak


One week left


eight days left

Snart är det lov .. Bara 3 skoldagar kvar, dock är det bara 2 riktiga skoldagar kvar :D Galet skönt det ska bli med lov och då lovar jag er att det kommer bli en massa bilder här på bloggen. Dvs om jag har ork :D

Paket ifrån...

Var och hämtade ett paket ,som kom ifrån Bangerhead.se, på Ica .

Mike tompkins - Only girl (a capella)


Cityville

Hittade detta spel på facebook för någon vecka sen. Det är så sjukt roligt, och beroendeframkallande. Typ alla min sitter och spelar cityville på lektionerna. hahaha så roligt att se att så många sitter och spelar det . Det är nästan roligare än "farmville"
Min "lilla" stad med 1000 invånare :D

Nine days left


KamerautrustningMikrofonkåt [engelska]

Hittade denna låt när jag var inne på aftonbladet och kollade. September har släppt engelsk version av "succé" låten "Mikrofonkåt" som hon sjöng i programmet "så mycket bättre".. Bedöm själva om den svenska eller engelska version är bäst! :D

Ten daysVar ute och fotade


Lucia idag


Idag var det lucia firande som gällde. " ... elva nätter före jul " :)

Hälften kvar


3:e advent


O-M-G I SVERIGEThirteen days left

Lite försenad bara. Men iaf, åt nyss mat. Så nu sitter man vid datorn och kollar lite på facebook och osv. Kom nyss på att jag har inga nya foton att lägga upp här på bloggen. Så det blir väl att ta några nya imorron. :D

Duschen nu

Ska in i duschen nu, och sen ska man äta . Efter det blir det idolfinalen på tv. Mys :)

Two weeks left

Nu är det bara 2 veckor kvar . Sen på söndag är det 3:e advent . Lovet börjar närma sig , vilket är skönt. Just nu är man väl lite skoltrött men jag ska ta tag i allt till vårterminen. Eftersom hösten har väl varit lite väl slappt ifrån min sida ..

Fifthteen days left


The babysitter's a vampire

Haha, Fred figglehorn är ju bara så bra! .. Han har tillochmed ett album på spotify :D klicka här

Snart bara 2 veckor kvar..


Great app

Det finns ju en massa roliga apps till min x10. Men det finns några som är bara roliga att ha och andra som faktiskt gör nytta. Bla Handelsbankens app. Den är bra därför att du kan utföra bankärenden direkt i telefon. T.ex. Man kan kolla sitt aktuella belopp på sitt konto och sen kan man tanka sin telefon genom att bara knappa lite och sen är det klart. Alltså man behöver inte hålla på krångla med sin inloggningsdosa som man alltid måste komma ihåg att ta med sig. Men nu finns ju telefonen! ;)


Seventeen days left


Tankar

Nu har man diskuterat vad som är nödvändigt och inte. Sängen är ju inte direkt högst upp på priolistan eftersom jag har en säng som duger just nu . Sen kanske man ska köpa den precis när man har köpt eget istället. Så det blir nog kläder och sånt istället . Vilket iofs är bättre :D
Så som tur va så blev det inget impulsköp, för kom på nu att jag hade ångrat mig att jag hade köpt den och inte köpt nåt annat roligt istället :)

Close-up filter

Måste verkligen säga att mina closeupfilter funkar riktigt bra. Nästan lika bra som ett makroobjektiv fast mycket billigare.
Har filtrerna i 4 olika "dioptrider" , 1+, 2+, 4+ och sen min favorit 10+ . Man kommer mycket närmare objektet man ska fota. Se bilden här under..

One day closer

Slänger upp nedräkning i ett tidinställt inlägg eftersom jag är på väg till skolan nu och hinner därför inte uppdatera just nu. :D

Sängköp

Blir nog inte att få hem sängen imorron. Hoppas på tisdag eftersom jag vill få den så fort som möjligt. Skönt att man har fått lite pengar nu så att man kan slänga ut den gamla. Det blev en "malm" eftersom det var den snyggaste dom hade och sen hade jag ett litet "krav" att det skulle vara en dubbelsäng. För som sagt man kan inte ha en enkelsäng.. Känns alldeles för smått för mig, stort skaré va :)

2:a advent


Filmkväll


Ny telefon


Västerås

Åkte till västerås för att kolla på en säng på ikea. Så ska köpa den på måndag tror jag . Sen hittade man en ny telefon :) Så nu sitter man här och läser ett par bloggar. På en blogg hittade jag denna sköna låt ! :D
hahaha ! :D


Nu är det bara 20 dagar kvar..


Svar på Emmi's kommentar

Jag kryssar bara dom dagarna som är förbi. Sen  imorron så kryssar jag över dagens datum . Men texten i bilden kanske är lite missvisande eftersom jag skrev "21 dagar kvar.." så jag kanske borde ha kryssat över dagens datum istället. men men jag tar mig till din "kritik" och fixar det tills imorron =)

Dags att bädda sängenJulkalender


Twentytwo days to christmas


SleepyheadThirty seconds to mars

Har nyss haft prov i webbdesign och det gick faktiskt ganska bra. Så hoppas minst på ett VG.. haha :)
Så just nu sitter man och lyssnar på Thirthy Seconds To Mars, vilket är ett ganska bra band, och väntar på att engelska lektionen ska börja så man får sluta :D


Twentythree days left

Vinnaren som gissade rätt var Evelina. Hon gissade på en julkalender, Grattis! :D
http://eeevelinaandersson.blogg.se/

RSS 2.0