InstruktionerO-M-G


X10


Bokeh


Big Brother

Oj dålig uppdatering här märker jag! Aja jag får väl bättra mig lite. Men iallafall, i söndags så började det en ny säsong av Big Brother. Detta år så tycker jag att deltagarna är lite mer "städade" än vad de har varit tidigare år . Så detta år kommer nog bli grymt! Men det kan lätt förändras, för det har ju bara gått 3 dagar just nu. Sen ska vi inte tala om glashuset. De 4 som är där inne är ju hur grymma som helst. Undrar vilka  2 av de fyra som får gå in i det riktiga huset nu på söndag. vilka tror ni?
Dagens fråga :
Kommer ni följa det slaviskt eller kommer ni bara kolla ibland, eller totalt strunta i att kolla ? :)Tacos


My Soul To TakeSåg denna nyss och kan verkligen rekommendera den. Jag älskar skräckfilmer så denna var perfekt!.. Spänning och den där twisten på slutet som var helt oväntat..  Kommer inte berätta vad den handlar om men jag kan verkligen rekommendera den för er som gillar skräck ;)

Öde..

Sett ut så där i snart 1 år .. och inget har hänt, när ska dom börja bygga där . Dem rev stadshotellet för att bygga en parkering där ? ... Hellre en galleria än det !!

Min första inspelning..
Nu är det så att jag har gjort min första inspelning när jag redigerar i CS5. Det finns många fel jag ser på inspelningen men kan säga till mitt försvar att det är min första ;)

Rose V.2

Canon Eos 1000D + Tamron SP AF 90mm f/2,8 + 1/4000 + iso 400
redigering: cs5

RoseCanon EOS 1000d + Tamron SP AF f/2,8 + f/5,6 + 1/4000 + iso 400
redigering: cs5

Just a picture


Aja, det får väl bli en liten fotorunda imorron efter skolan. Slutar relativt tidigt, 12.00 om inte tidigare. Men kanske bara har en lektion så då känns det lite ovärt att gå till skolan, men jag antar jag måste göra det ändå..

Men iaf, nu blir det att fixa sig ordning för sängen... godnatt ! :)

A day in the city


Born This Way

Äntligen har gaga släppt Born this way ! .. den är verkligen grym, den går verkligen på högvarv här. 50 lyssningar ! :) Längtar tills hela albumet kommer ut i maj !

No more snow...


Perfume


My first CV

Nu ska jag skriva mitt första CV. Ska ju söka ett sommarjobb så man tjänar in lite pengar i sommar. Annars kommer man bli väldigt fattig.. big NO-NO on that! .. Men iaf, så vet jag inte vad det ska innehålla så detta blir lite spännande ...

Ps. i förrgår skrev jag att denna blogg bara var en fotoblogg men jag slänger in några personliga inlägg då och då. Men inte "idag var jag i skolan och den slutade..." inlägg.. ds.

Föresten, någon vet hur man verifierar Word. för nyckeln är ju felaktig ;(Städat skrivbordet

Kände väl att det var dags att ta och städa skrivbordet lite eftersom det var en väldig röra där,. med en massa ikoner huller och buller. Men nu är det faktiskt ganska "clean" :D Dessutom så tog jag gjorde en egen bakgrundsbild i cs5 . Sweet eller hur! :D

Har lagt till rocketdock högst upp med de viktigaste programmen, så klart hamnar photoshop cs5 där <3
Men nu ska jag gå och sova , skola imorron ju :DAng. bloggen

Har lagt märke till en sak nu. Jag har varit väldigt fotointresserad de senaste åren . Sen startade jag en blogg och då var den väldigt personlig osv . Men nu har jag verkligen lyckats "nischa" bloggen . Denna blogg är en renodlad fotoblogg med vissa inslag av musik och filmer. Alltså jag kommer inte skriva om min vardag längre, eftersom den är väldigt tråkig att läsa om. Liksom det som nästan sker på vardagarna är "Skola-->Hem-->Datorn--->Sängen" ...


Så nu får ni se en massa foton eftersom detta är en fotoblogg nu, men jag kommer att ha alla gamla inlägg kvar ;) har ändå bloggat i snart 2 år :D började som sagt 09' efter att ha bloggat några månader innan hos blogspot ;D

Sommar

åhh vad jag vill sommar nu. Bort med kylan och snön , eftersom vintern är lite trist att fota. Sommaren däremot finns det verkligen jätte mycket att fota  =)

Göteborg

Har inte tagit några nya bilder så därför lägger jag upp några bilder från Göteborg. Var där i somras, vill dit igen. Eftersom det är en så mysig stad. =)

två bilder,


Semlor

Canon EOS 1000d + tamron SP AF 90 mm f/2,8 - f/2,8 - 1/125 - iso 400

MiddagVårkänslor


Patch tool

Det var meningen att detta skulle vara en mouseover , men det funkade inte. Så jag får göra så här tills man får ordning på det. Men iaf, detta är ett exempel på vad man kan göra med patchtool. Har tagit bort mossväxten på gravstenen och reparerat lite skador på den också.

RSS 2.0