1:a advent

ps. veken råkade bli lite utfrätt

Imorron är det 1:a advent


Längtar till snön

Nu är det snart December och än så länge har inte en enda snöflinga synts till. Men förra året kom snön den 10-11 november och året innan 18 december. Men om man ska tro meterologerna så verkar det inte komma någon alls. Vilket är lite synd! Vad tycker ni läsare, ska snön komma eller gillar inte snön?

Erikslund Shopping

Var till Erikslund shopping idag, där blev det ett par skor. Eftersom behöver nya till vintern. Sedan så var vi in på Ikea en snabbis.

Socialcloud/mist

Snart kommer 2 sidor upp , Socialcloud och Socialmist , båda 2 är såkallade sociala nätverk. Socialmist kommer typ vara ett ställe såsom bilder och musik osv är samlat medans socialcloud kommer vara en ren konkurrent till facebook. Båda sidorna är gjorda av ett par svenskar. Längtar verkligen till dessa sidor blir öppna för offentligheten..
Sociacloud och Socialmist
http://socialcloud.se/http://socialmist.com/

Omgjord

Nu har jag gjort om lite på bloggen, eftersom jag hade tröttnat på den nuvarande headern och färgen,  istället för ljusgrått blir det mörkt. Sedan så har jag gjort en ny header. Dock så är jag inte riktigt hel nöjd, så det finns lite finlir kvar att fila på tills den blir tiptop :)

Just another post

Ledsen om man har varit lite inaktiv här på sistone. Men jag har inte känt någon lust att direkt blogga. Men hoppas att lusten infinner sig snart :)

11-11-11Hot Chelle Rae


Black&White


Test del 2


Testar den nya uppladdningen

GatumusikantPå bussenTumme uppDripp dripp

It's getting darker


Dags att spela lite Battlefield 3RSS 2.0