Ingen eurovision song contest ikväll

Som rubriken lyder så tror jag inte att jag ska kolla på schlagern ikväll, för det känns liksom inte kul att kolla på det. Nu när inte sverige är med ikväll. Men jag har mina favoriter ikväll blandat Azerbajdzjan, Turkiet, Tyskland. Sen har jag mina sk "bubblare" som lätt kan komma upp på top 3 och det är Frankrike och Norges låtar, för dom är bra, speciellt Frankrikes låt, en låt som verkligen man blir taggad av :D
Så som sagt, det blir en tuff final! :D

Eurovision song contest

Har sett att folk tror att det var Annas fel att vi inte kom till final i Eurovision song contest och sen säger dom att det var ett fiasko men det tycker inte jag , för jag tyckte att Anna gjorde ett jätte bra framträdande igår. Så dom man kan skylla på att det gick dåligt igår, är det svenska folket. Jag tror att Eric Saade eller Salem al fakir hade funkat bättre, för iår var det "upptempo-låtarnas" år..
Sen tror jag inte att lösningen är att bojkotta ESC, för lixm varför blir vi så bittra så fort vi åker ut, för liksom det är första året vi gör det, medans flera länder har inte kommit med i finalen på flera år, inte är dom bittra för det. Dom tänker säkert " ähh vi kommer igen nästa år igen" ett bra exempel på det är Norge som har kommit sist en massa gånger. Sen vann dom 2009 med Rybak  . Så jag tycker att vi ska lämna  det bakom oss och komma igen nästa år!
Några förändringar man kan göra när det gäller melodifestivalen , är att man tar in nytt och fräscht blod . Istället för thomas g-son som nu förtiden skriver alla låtar. Ta in anders bagge istället, för han kan ju skriva bra låtar. För han skrev låten till Azerbadjan ( stavning ) och den kom till final, och det är ju inte den enda "svenska" låten som har gått till final iår. Så som sagt så tycker jag att vi ska ta in nya låtskrivare!

Masquerade ute nu

Som rubriken så har dom släppt Eric Saade's nya album på spotify. Låtar som Manboy,Masquerade och Sleepless är några spår på det nya albumet. Så om ni klickar på bildern här under så kommer ni till hans nya album på spotify :)
(Bilden är en länk)

Dagens låt!


100525

Äntligen en uppdatering på bloggen. Men ärligt så har jag varit lite dålig på att uppdatera bloggen på sistone. Men nu lovar jag att jag ska uppdatera den varenda dag och dessutom flera inlägg per dag. Idag har jag bara varit i skolan och sen när jag kom hem så har jag lyssnat på lite musik och så. Snart blir det tv , för första semifinalen av Eurovision song contest sänds!

Söndag idag

Idag är det söndag . När jag vaknade hade jag huvudvärk, och sen började åska och blixtra sen en efter en stund så kom en störtskur, men nu har det slutat åska och regna, och huvudvärken har gått över . Jag kanske huvudvärk pga åskan, kanske låter lite konstigt, men jag tror att det därför jag fick ont. Men nu har jag nyss kollat klart på Silent hill, vilket är en as bra film . Så nu har jag fixat klart felicia's blogg --> fillyfail.blogg.se.

Nicolai Kielstrup

Hittade en as bra låt med Nicolai Kielstrup, ni vet han som uppträdde med Shake Shake Shake i MGP år 2005.
Och jag tror att hann vann det året. Men nu är han 19 år. Han har släppt olika låtar, men den här låten är den allra bästa :D
Engelsk version
Dansk version

Rix Fm


Godmorgon

Idag hade jag sovmorgon för vi skulle ha nationella provet i matte a del 2 , men jag har redan mitt betyg i den kursen. Så jag slipper göra det , så jag börjar 12.20. Värt att gå till skolan för en lektion, men men. Så just nu sitter jag vid datorn och snackar med lite folk och lyssnar på musik, ska väl snart ta och äta lite frukost. Sen ska man till sthlm senare, vilket kommer bli najs :D

godnatt

Ska väl ta och gå till sängen nu, men idag åt jag mat ifrån max, eftersom dom öppnade idag och kan verkligen säga att det var smockfullt med folk där inne, men vi tog "drive-in" , för man vill lixm inte trängas. Men aja, har nyss kollat lite på tv, så nu ska man väl snart gå och sova , för imorgon är det fredag och då ska man till sthlm, vilket är najs :D

Just nu :

Ligger jag och solar lite på baksidan, för det är verkligen skit varmt ute och solen steker verkligen. Vilket är jätte skönt.

Vinnare av tävlingen

Det var väldigt svårt att kora en vinnare eftersom alla som deltog hade så bra motiveringar till varför dom skulle vinna en design. Men nu har jag äntligen korat en vinnare, och vinnaren är  http://fillyfail.blogg.se/ ett stort grattis! :D det är bara att ta kontakt med mig så kan vi prata om dina ideer,



Ämmis

Är just nu med och tävlar om ett present laddat med 1000 kronor hos H&M
Gör som mig, delta ! :D

http://hahaha.blogg.se/2010/may/tavlin-om-prsentkort-pa-1000-kr.html


Frågestund


Hemma nu

Fett najs, jag fick sluta tidigare idag, slapp svenskan och foto. För i foto så skulle man skriva ut en bild och sätta upp den på en vägg typ. Sen typ plugga på cs5 , eftersom vi kommer få det på datorer i höst, galet najs!
Så just nu ska jag ta och äta nånting, sen ska jag väl ta och gå ut med hunden.
Ps. har bytt ut headern, gillar den här mer än den jag hade innan !

Tävling

Tänkte köra en liten tävling, där man kan vinna en gratis design utav mig. Man är med att tävla genom att kommenterar det här inlägget, varför just du ska vinna. Tävlingen gäller tills klockan 24.00 på onsdag, jag drar sedan en vinnare på torsdag, Goood luck!

Tävling

Just nu är jag med och tävlar på meox.blogg.se om valfri sak på http://kaffebrus.com för max 500 :-

100517

Idag äre måndag och jag måste säga att jag älskar vädret idag! , typ solen skiner och det är varmt , sommaren är här , fett najs. så jag har typ varit ute och solat lite. Hoppas att det blir lika bra väder imorron också ! :D

Lost in space


ny design

Som ni ser så har jag ändrat på bloggen lite, för jag blev lite trött på min gamla design, hoppas att ni gillar den här nya designen :)

Så jävla bra!


Grass


Inlägg

asså usch, vilken natt det var idag :/
fy fan, jag hoppas att det inte händer igen! :O

SUNSET


Helg nu!

Idag hade jag sovmorgon för det var nationellt prov i Ma A och jag har redan betyg i matte, så jag behövde inte göra det , så vid runt 12.00 gick jag ner till skolan för vi skulle ha foto, men ingen var där, och sen var det ingen på svenskan heller :O varför måste dom vara så dåliga på att informera om det, det var säker bara jag som inte visste om att det inte var någon lektioner idag! men men, nu är det iaf helg, fett skönt..

Photosession


Igvarning är struken!

Jag hade en igvarning i engelskan förut, men fick nyss reda på att den är struken ! :D
så jävla glad! :D


@ school

Just nu sitter jag i skolan har typ rast fram till klockan 12.30 , Så därför sitter jag vid datorn och kollar runt lite på youtube, typ lady gagas konsert i Stockholm i helgen. För jag kunde inte åka dit :/  vilket jag tycker är jävligt synd, för lady gaga is the best artist ever! :D

En video ifrån Monster ball tour i globen i helgen!


Söndag idag

Idag äre världens tråkigaste dag, för det är liksom söndag! :O åt grillat idag igen, har nyss ätit hallonpaj tror jag att det var, men det var verkligen jätte gott. Så just nu sitter jag vid datorn och snackar med lite folk och lyssnar på musik, LADYGAGA! :D ska väl snart ta och kolla på tv, för wipeout och ballar av stål, humorsöndag på 5:an ! ;D


Ny dator?

Funderar att ta och köpa en ny dator nu, eftersom den jag har just nu är så jävla seg. Den är också 3 år gammal nu, så nu känner jag att det är dags att skaffa en ny !

Design

Håller på att fixa en design åt en kompis, både jag och han är sjukt nöjda med den!
dock lite små fix kvar på den!
ps. om ni vill ha en design fixad utav mig , skriv till [email protected] ! ;D

Lördag 8 maj!

Har nyss ätit frukost och pillat på en design åt en kompis. Är sjukt nöjd med designen hitills, dock finns det alltid lite små saker att fixa . Så just nu sitter jag och snackar med lite folk och lyssnar på musik! Älskar Miley cyrus låt!


Just nu :

Har nyss käkat tacos , och så nu sitter jag vid datorn och typ lyssnar på musik.
Ska snart kolla på talang.


Godmorgon

Just nu sitter jag i skolan och ska snart ha matte, vi ska träna på nationella provet i matte, men jag har redan gjort det ! :D haha !

Såg att jag fick en kommentar att jag fick v. Fokus den här veckan på bloggen ensara!


Jobbansökan på max

Jag sökte jobb på max tidigt iår, fick ett brev idag . Där stod det att jag inte fick jobbet därför det vara många som sökte, därför fick jag en värdekupong värd 40 kr (x2)

Ska utomlands...

Dock om lite drygt 4 månader.....

Skolan nurå


Turn the light off!


Brandlarm

Idag hade jag nationellt prov ( listen and reading delen ) och vi var nästan klara med provet då ljuder brandlarmet så vi var tvungna att avbryta provet, och sen när vi är där ute så hör jag engelska läraren säga att det är ogiltigt :O, vi var ju klara, och dessutom så orkar man inte göra om det! :O


100502

Jag suger verkligen på att uppdatera min blogg har jag märkt, men jag lovar att jag ska bli bättre på det! ;D
igår så kom mitt ex och hennes kompis hit till Enköping vilket var jätte trevligt. Direkt när dom hit så gick vi och käka pizza på Torino , vilket är den bästa pizzerian här i Enköping, sen efter det så gick vi runt lite , efter en stund så blev vi sugna på godis så vi gick till coop. Efter det så satte vi oss vid typ ricos, och typ snacka lite, sen blev det lite jobbigt att sitta där , så vi gick till skolparken, och sen börja det regna! så vi sattes oss i det röda tåget. Det var lite trångt. Men regnet slutade , och då var klockan runt 19.00 och dom skulle ta 19.23 bussen tillbaka till Bålsta . Det var en trevlig lördag!


1:a maj

Nu är det maj och det betyder att det snart är sommar, vilket är skönt! :D
och sen är det snart sommarlov, bara en månad kvar!
I maj så händer det ganska mycket bl.a. grönan och rixfm festival!

RSS 2.0