matlagning


Just another picture


Svar på tal

Hej Anon!
Jag använde ett typsnitt som heter AvantGarde LT Extralight som finns att ta hem på Dafont.com. Men för att kunna använda typsnitt som bara finns på ens egna dator så måste man fixa lite kod. Hur man gör det , finns här på designadinblogg :)

Hackad

Ja nu är det så att jag har blivit hackad på facebook. Hatar verkligen att folk inte kan låta ens konton vara. Detta är inte första gången. På mindre än en vecka så har jag tydligen blivit hackad 2 gånger... kan inte detta få ett slut nu! Men det är tur att man kan återfå sitt konto relativt lätt. Så hädanefter surfar jag med https://

Lite fler bilder ifrån Stockholm


Fler bilder


Ny design

Nu är designen inlagd, men ännu är det lite fix som ska fixas såsom kommentarerna,menyn och lite annat :)


Var till stockholm idag

Dessa bilder är ett försök att fotografera gatufoto, och det gick så där
Idag var jag till Stockholm med klassen för att spela in ett nyhetsprogram på Tekniska museet, vilket var jätte skoj. Alla i klassen fick olika roller, jag var nyhetschef så satt och gjorde alla namnskyltar som sedan skulle fadeas in och ut och sedna så höll jag möte, vilket inte riktigt är min grej haha :)
Efter det så var det fritid, och sedan så var man till SVT, och fick se morgonsoffanstudion,så ska det låta , rapport osv :)

Cinemagraph

Eftersom min kamera kan filma så tänkte jag redigera min första cinemagraph, hoppas ni har överseende att det är min första någonsin. Den är lite hackig men men :)

Just nu:

Det tar lite längre tid än vad jag hade planerat att det skulle ta för att få designen färdig. Jag har tänkt att jag skulle göra det riktigt fräschigt :) Så när den är färdig så kommer den vara mer flashig än den här ^^

Redesign

Håller på att redesigna min blogg lite. Just nu är jag klar med headern och bakgrunden. Så nu är det lite piff som ska fixas innan den kan bli officiell :)

Launcher

Har nyss fixat lite i launchern på telefonen, så har bytt ut alla ikoner. Sedan så har jag ändrat statusbaren också , den är grymt snyggare än den som är standard. Det är därför jag älskar Android, för man kan modifiera så mycket med telefonen tillskillnad ifrån låsta iphone som man inte kan personligfiera, vilket är grymt tråkigt! :D

På bussen


Rihanna - We Found Love


Autumn


Just another picture


Vinna en iPad 2


Written in the stars


Screencapture

Nu har jag rootat telefonen, vilket var skit krångligt att få iordning på. Men det gick , så nu kan jag ta screencaptures på telefonen eftersom jag har saknat den funktionen eftersom Iphone/Ipods har det inbyggd i systemet ..

Tumblr

Har gått och skaffat mig en tumblr, så nu kommer det finnas ett ställe där det bara samlas en massa foton som jag har tagit alternativt rebloggat  http://dynesiius.tumblr.com

Middag


Nya objektivet


Testade det nya objektivet när jag var ute lite och kan säga att jag verkligen älskar det! Man får så snyggt kort skärpedjup och snygg bokeh ! :)

Apple pie


Nu har paketet kommit


Snart så!


In the woods
Idol 2011


RSS 2.0