Stockholm 4 september

Var till Stockholm igår o efter man gick ut ifrån Centralstationen o gick emot kungsträdgården så märkte man att det var en helt annan stad som man möttes av. Det var så tyst nämligen. Tystnanden slog mig verkligen. Inga bilar. Men däremot så var det poliser i varenda gatuhörn o stora delar av innerstaden var avstängd p.g.a president Obamas besök. 

 
Så efter en stund vid kungsträdgården o gallerian begav man sig till Medborgarplatsen där kvällens demonstrationer skulle hållas. Men redan när jag kom dit så höll "OFOG" en ganska "tyst" demonstration där det var två utklädda till Snowden o Manning satt i en bur. I buren Guantanamo brevid satt det en som berättade för förbipasserande som var nyfikna, om varför han satt där. Sedan så träffade man på en känd filur, nämligen mr. President him self.  
 
Han hade en middag med det svenska folket som han annars inte skulle träffa. Så vid matbordet ställde han vissa frågor och om man svarade rätt på för många frågor, så blev man "tvångsmatad" för att man visste för mycket. Jag visste tydligen för mycket.
 
Efter en stund satte sig även Mr President sig i en bur.
 
 
 Vid klockan 17.00 var det dags för 4 september nätverket att gå ett demonstrationtåg ifrån Medborgarplatsen till Mynttorget.

 
 


 
 
 

Skriv en kommentar


Trackback