Pixlr-o-matic



The Edge Of Glory (akustisk) + Judas


Ludde


Ett par bilder



Gilla min sida

(klicka på bilden för att gilla min facebook sida)

Pixlr-o-matic



Rösta på mig

(klicka på bilden för att komma till hemsidan)

Lady Gaga live SNL!


Black&White pt.2


Who's gonna save the world toni...tomorrow


Black&White


Plommonblom


Efterlyses spotify premium..

Åhh nu måste jag verkligen ha spotify premium eftersom Lady Gaga har släppt sitt efterlängtade album "born this way"... Dock så har jag redan 4 låtar  och sen har lyssnat på Electric Chapel via Farmville på facebook ^^

Dominans av tjejer



Harry potter and deathly hallows part 2

Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 Trailer Official (HD)

I'm gonna marry the night


Owl City- Alligator sky


Capture Camera Clip System

Har du också tyckt att det är jobbigt att kameran runt halsen så du lägger den i väskan och sedan när du ska ta upp kameran igen för att ta kort, så finns risken att du missade just det där perfekta fototillfället. Men nu finns det en lösning som företaget Peak Design har arbetat fram och produkten heter Capture Camera Clip System som lätt fäster på ditt skärp och andra delen på din kamera. Så när du inte använder kameran så sätter lätt den  i höljet för att sedan ta upp den lika lätt och snabbt .. Kolla videon =)

Yees, We made it!

Åh gud vilken nagelbitare det var. Satt och verkligen var skit nervös över att vi inte skulle gå vidare. Men Sverige är i final! =)  Har ganska många favoriter i finalen men Storbrittaniens bidrag Blue -I can är så bra! . Är så glad över att The big five har börjat satsa nu istället för att spela på sin säkra plats eftersom dom bidrar mest pengar till EBU..

Sånt här gillar man


Spindelnät


I'm on the edge of glory, and I'm counting on a moment with you


Sore throat

Ett testinlägg bara för att se om blogg.se har fixat problemet med att mina inlägg inte syns.. Idag har jag varit i skolan men det var en pärs, eftersom jag har as ont i halsen och hostar. Men jag bet ihop och klarade hela dagen. Så nu är det bara att typ knarka hostmedicin...


Söndag

Idag har jag väl inte gjort så mycket, har bara tagit det lungt i solen. Så nyss har man ätit lite rababer paj och lute kvällsmat . Så om en kvart blir det att kolla på söndagsfinalen av Big Brother.



Muscari botryoides


Kasst

Hoppsan, har inte uppdaterat någonting sen den 28:e april och nu är det 7:e maj.. Tror allt att det måste ske en förbättring ! :D eftersom jag inte vet direkt vad jag ska skriva så kan jag bjuda på dagens låt!


RSS 2.0