So great


Turkiet bilder

Hade tråkigt så jag redigerade dom lite. Hope you enjoy it :)

Svårt att bestämma mig

Ja, jag har svårt att bestämma mig. Ändrade designen för inte så länge sen. Men nu kände jag att det var dags att byta lite bilder och så i designen, igen. Kommer inte ha den här så länge kan jag redan säga nu :).. Men men den får duga så länge ;D

Christmas postcard

made by me..

Rihanna


Äntligen klar

Nu har jag knåpat ihop en liten grej men ni får inte se vad det är förän det är dags :) men medans så kan ni gissa er till vad det är för nåt. Nu kom på vad jag kan göra, Den som gissar rätt vinner en länkning.

Veckans blogg

Drar en vinnare imorron , klockan 15.00 :)

Skolkatalogen

Idag fick man äntligen skolkatalogen av läraren . Trodde att man skulle få den hemskickat men nej man fick den direkt i handen i stället :)

Första advent


Just nu:


Så galet bra...


Fredagsmys

Har velat göra en uppdatering idag, men har inte kommit på vad jag skulle skriva. Så här kommer ett inlägg bara för att liksom. Aja, snart kommer mamma hem med mat , Är ju vrålhungrig xD.
Senare blir det fredagsmys och att kolla på idol.. Undrar hur Jay kommer klara Bad romance .. Det kommer säkert gå skit bra :D men vi får väl se..

Svar på frågestunden

Vilka betyg hade du när du slutade nian ? :)
Jag hade G i svenska,matte,engelska,so,no,musik,slöjd. VG i hemkunskap och IG i spanska. För läraren var lite udda.

Hur gammal är du? ^^
Jag är 19 år snart 20 år.
Vad fick dej att börja blogga?
Jag började blogga för jag kände att jag vill skriva av mig och sen blev jag inspirerad av andra bloggar.

Vad tycker du om enköping?
Jag tycker att det är en ganska mysig stad. Men det som är negativt med småstäder är att rykten sprids så lätt. Tex om man har gjort nåt , så vet snart hela stan om det. Funderar därför på Stockholm när jag har gått klart skolan och jobbat några år.

Skulle du kunna rekommendera en bra Canon till mig? Jag är inte särskilt profosionel heller. Men jag älskar att ta bilder och jag är intresserad. =)
Jag skulle rekommendera att du först börjar med en Canon eos 1000d om du är nybörjare och sedan byta upp dig till en "tyngre" kamera . Kanske en Canon 60d eller nåt. Allt beror på hur mycket pengar man vill lägga ut på en kamera.

Vart gör du dina bilder? Tex som "Sjukt bra låt.."
Alla bilder och texter gör jag i photoshop cs5.

Vilken kamera använder du? :)
Jag använder mig av Canon EOS 1000D.

Vilka bloggar läser du?
Läser nästan alla storbloggar och en del små :)


Christmas feeling

Nu på söndag är det 1:a advent så vi har  satt upp våra adventsstjärnor & ljusstakar. Och sen i skolan så har dom satt upp en gran och stjärnor i fönstret. Så nu börjar julen närma sig på riktigt . Det är ju som sagt bara en 1 månad kvar till julafton :)

My plan

När vi provade på att fota i studion idag, så tyckte jag att resultaten blev sjukt bra. Så därför funderar jag på att köpa mig en egen liten studio. Blir väl att köpa dessa grejer när jag har flyttat till en egen lägenhet . Så det blir väl en 2:a eller en 3:a för ett rum kommer antagligen bli en fotostudio :)

Just a another day

Nu är jag hemma , Efter att ha tagit bussen hem. När man var på torget och skulle ta bussen hem så såg man någon som hade halkat. Polisen var där och det stod en massa folk runt om kring personen som hade trillat, det så lite läskigt ut... Men iaf, har nyss käkat gröt eftersom jag blev så sugen på det. Dessutom så börjar det gå emot juletider, så vad kan inte passa bättre än risgrynsgröt med kanel & sirap :)

sidan är inte tillgänglig

Hatar alla dessa fel som uppstår på blogg.se .. Överväger att faktiskt byta till wordpress istället. För den verkar iallafall inte vara lika instabil som blogg.se..

Nu blir det..

Del 3..

Justin Bieber - Pray


Frågestund


Veckans blogg



Så lågt...


Photo


Min skrivbordsbakrund...



Förlängning

Drar en vinnare senare ikväll . Tänkte att jag skulle dra en vinnare vid runt 20.00 ikväll men jag hinner nog inte göra det. Så jag tror att jag förlänger tävlingen 2 timmar :)
Så passa på att delta :)

Sista chansen..


My chemical Romance - Sing

My Chemical Romance - New Music - More Music Videos

Close up


Harry potter and the deathly hallows

Åhh vill verkligen gå och se den. Men får nog vänta tills sista november då man får sitt studiebidrag ! .. Sen när man läser om filmen på aftonbladet/expressen vill man bara se den ännu mer, men ändå inte. Man vill ju inte att det ska vara slut .. Som tur kommer det en till del nästa sommar. sen är det slut. buhu:( ...

Here we go..

Har varit dålig på att uppdatera bloggen på sistone. Men lovar bättring... Hmm, det känns som jag ursäktar mig hela tiden ju. Aja, som ni kanske ser har jag gjort om lite på bloggen . En ny header, en ny bakgrundsfärg osv :)
Kan komma fler saker som ändras. Så stay tuned :)

Retouch

Typ första gången jag gjorde en bildbehandling på en bild. Jag tycker att den blev ganska grym faktiskt :D

Rihanna - Loud

Rihannas "Loud" som är hennes nya album är så j***la bra . Ladda hem det igår och la in albumet på min ipod . Så idag har jag bara lyssnat på det. Så jag tycker verkligen att ni ska ta och ladda ner det :)

Animering


Städat bland bilderna


Tove Styrke


Veckans blogg


Slask

När jag skulle gå hem ifrån skolan idag, så var det en massa slask. Så när jag gick så blev jag verkligen jätte blöt om strumporna. Jag försökte undvika det mest blöta men det gick inte. Slasket måste vara det värsta med snön..

Veckans blogg

Ni har väl inte glömt bort veckans blogg . Jag avslutar tävlingen kl 21.00 och sen drar jag en vinnare runt 21.30
Så passa på att vara med ! :D

Design


Nu har de kommit

Nu har min beställning som jag gjorde i veckan kommit. Jag beställde ett närbilddsset med 4 linser. Mycket billigare än ett riktigt makroobjektiv och det blir nästan samma resultat :D

ps: Beställde ifrån kaffebrus.com


Robyn body talk pt.3


En massa snö!






Utanför mitt fönster..


Vill ha :D


Nu blir det tv

Ska kolla på Ung & Bortskämd på svt1. Det handlar om några ungdomar som får allt dom ber om och blir väldigt mycket uppassade även fast dom är så gamla att dom skulle kunna göra alla saker själv :D Några kända ansikten dyker upp i serien. Daniel Paris som är mer känd som sk. "Paows Stalker" som även han driver en blogg . Den andra personen är Olgaisabelle som också driver en blogg.

Veckans blogg


MTV EMA 2010 nu!


Söndag 110710

Ojsan vad jag har varit dålig på att uppdatera här då . Men som sagt my blog, and my rules :D
Men idag har vi varit och grattat min moster kille som fyllde 26 år. Åt lite fika och så. Så nu sitter man här och vet inte vad man ska skriva. Men men ska väl ta och duscha nu och sen kolla lite på tv och så :)

Eminem ft Rihanna - Love the way you lie part. 2


Voddler

Voddler måste vara det bästa när man ska kolla på film. Har kollat på runt 5 filmer som voddler har på sin hemsida. En av dom kostade men med en golden ticket så fick man kolla gratis på den. Så jag tycker att dom borde dela ut fler gratis tickets :D
Nyss såg jag thr3e. den var verkligen skit bra. Så jag kan verkligen rekommendera den :D
Ps: jag rekommenderar verkligen alla filmälskare att skaffa Voddler

Tävling

Är en av dom tävlande hos www.ajid.blogg.se . Rösta på nummer 3 :D

Memories


Vinter vit - Limited edition

Det här måste vara en av dom godaste chokladerna som finns. Det bästa med denna är att det större bitar och dessutom väldigt mättande. Eftersom det är vanilj orkar man inte ta så mycket , vilket betyder att den finns kvar längre :D

Dagens blogg

Runt 20.00 :D

Estrapade fd. Noll Disciplin

Klicka på bilden så kommer ni till deras sida :D

011110

Nu är det 1:a november, vilket betyder att det snart är jul. Jag älskar verkligen julen, för den måste vara den bästa och mysigaste högtiden vi har i Sverige. Men sen har ju det här året verkligen gått snabbt. Det känns som det var nyss sommar. Var har året tagit ivägen ?

RSS 2.0