100630

Nu har dom sista gästerna åkt hem så nu kan jag äntligen blogga lite :)
För vi fick gäster eftersom pappa fyllde år förra veckan (24/6) eftersom alla jobbade när han fyllde år, så dom  kom idag istället :) Innan gästerna kom så fixade jag och pappa ihop våra nya "Loungemöbler" fast vi hann inte riktigt klart innan dom första kom. Så vi fick skynda oss lite, men vi blev klara iaf :)
Kan bjuda på några bilder :)


Like it


Sommarjobb

Så nu är första dagen på sommarjobbbet avklarat. Dock fanns det inte så mycket att göra. Så det var bara att ta eget initiativ (uppskattas alltid) och gå runt och fylla på hyllorna med färgburkar,penslar, gå ut med soporna , sopa golvet osv . Men det kommer bli mycket mer att göra varannan dag .
Så idag slutade jag 15.00, och imorron 16.00 :)


Wavin' Flag

Sorry för dålig uppdatering idag och igår, men det var för jag var ute på ängsö och firade midsommar där.

Grattis pappa

Grattis pappa, Idag fyller du 42 år ! :D

Flower



CHAIN


Rösta på mig

Min bild kom med i tävlingen så nu är det bara att rösta så jag vinner ! :D
http://eerikag.blogg.se/2010/june/rosta.html?_tmp=8e4921c0719dc765c1add853dbbc6063dd4e7802



100622

Idag vaknade jag relativt tidigt, för jag kunde i somna om. Så jag har nyss käkat frukost och så. Så nu sitter man framför datorn och ska fixa en blogg. Vad det är för nåt, är hemligt, men jag lovar att ni kommer se vad det är för nåt. Kanske idag, eller imorron, får se om jag hinner klart med den idag :D

Can't stop love

Sitter och lyssnar på Darins låt till prins daniel och kronprinssessan , som han sjöng i svt igår. Den är så sjukt bra , men iallafall så ska jag ta och duscha nu och kanske ta och kolla på någon film, vet inte vilken än.

Tävling

Jag är med och tävlar på http://eerikag.blogg.se/ , en fototävling. mitt bidrag till tävlingen kommer här :

Mina headers

Jag har bytt headers ett antal gånger nu, så därför tänker jag lägga upp alla jag har haft..

Design

Har nyss fixat en design åt www.tobbs.se
om ni vill kika på designen är det bara att klicka på länken här ovanför, eller klicka på bilden.
Ps. om ni vill att jag ska fixa era designer är det bara att posta ett mail till [email protected]

1,2,3 fanta och rosé

En låt med Djmangoo ft. Deadline. Där Kissie är med som dansare, men vad har dom på sig :S typ en mössa neddragen så man inte ser ögonen , inte nice. Tänkte dra en liten plus och minus med låten.
Minus -
Låten är jätte enformig
Dansarna är inte så great

Plus +
Låten fastnar på hjärnan
Kan bli årets sommarplåga

Kungligt bröllop

Har nyss kollat på det kungliga bröllopet där Daniel Westling får sin Kronprinsessa Victoria. Det var fint och jag såg hur Daniel blev väldigt rörd. Sen tycker jag att det väldigt coolt att Agnes C, ni vet hon som var med idol och vann. Hon sjöng på bröllopet tillsammans med Björn Skifs. Ifrån idol till kungligt bröllop, vilket kliv.

Sen det där angående med monarkin, såg ni hur mycket folk som var i stockholm för att se en glimt av de nygifta.. Alla dom stödjer monarkin, det gör jag själv ocksåp, för det tillhör vår kultur, men en bloggare verkar vara för barnslig för att fatta att det är vår kultur. För hon vill fan att vi ska avskaffa monarkin, fattar ni !? Get older b****!! Ska jag nämna henne... öhh nej jag tror inte hon ska fan inte få publicitet på min blogg, för jag är emot provocerande bloggare !

Take me on

Vaknade nyss, ska väl ta och äta frukost, sen vet jag inte vad som händer sen. Vädret är inte direkt på topp, typ molningt,kallt,regnigt.. Är det bara jag som hatar svensk sommar, ena dagen är det sol och varmt, och andra regnigt,blåsigt och kallt.. Langar upp en dagens låt också, och det är en låt med Erik Grönwall.

Nydesign


Uppdatering

Sorry för dålig uppdatering, igen.. Jag har inte orkat uppdatera bloggen på några dagar nu, för jag visste inte vad jag skulle skriva om . Ärligt så vet jag inte vad jag ska skriva nu heller , men . Det är bara att skriva nåt, så får man se om det verkar bra :)
Idag har jag varit ute och solat lite, för solen tittade äntligen fram , och temperaturen steg till 27 grader på baksidan, tillskillnad från igår, då det bara var 12 grader, så jävla sick! :O

Alors on danse

En sjukt bra låt med Stromae som är en singer-songwriter med belgisk-rwandiskt ursprung. Han sjunger i genren hiphop & techno , Låten Alors on danse har toppat listorna under flera veckor i ett antal länder .

100613

Har nyss duschat och käkat frukost, så just nu sitter jag vid datorn och lyssna på musik. Sen ska man till kusinen och gratta honom, eftersom han fyllde 17 år i onsdags.

Dagens låt

Sibel har gjort en låt tillsammans med Lazee. Otippat tycker jag,men jag tycker att låten är jätte bra. Bedöm själva :D

Besöksrekod

Det går bra nu, igår hade jag ett besöksrekord, runt 700 unika läsare. Och idag har jag haft runt 510 läsare, forsätt läsa min blogg , så blir jag gladare. Så min fråga till er läsare, vad ska jag skriva om så det blir intressant. För just nu har jag en extrem bloggtorka, jag har verkligen ingen idé vad jag ska skriva om.

Lady gaga - Alejandro


Hemma nu

Är hemma nu efter att ha ätit på Vita elefanten, vilket var gott. Jag tog friterad fläskfile med honung och jordnötssås . Sen till efterätt friterad ananas med glass . Kan verkligen rekommendera alla att äta på den restaurangen.

Vita elefanten nu

Ska snart ut och äta med familjen på vita elefanten.

Sommarlov

Nu har man äntligen sommarlov! :D
Men inledningen av sommarlovet angående vädret, så är det skit , för det regnar

Inne - Ute

Tänker börja med nåt nytt istället för tråkiga hiss/diss inlägg, så ut med det gamla hiss/diss och in med utelistan och innelistan.
Sommarlov - Snart är det sommarlov, idag var det den sista riktiga skoldagen, fast iförsig så var det inte en riktig skoldag,för vi fika och snacka betyg. Så sommarlovet hamnar på innelistan.
Nerstängningen utav Lunarstorm - Ja ni läser rätt, lunarstorm ska läggas ner i sommar. Jag minns när jag var inne där och ville ha högre poäng osv . Jag har varit medlem där ett tag nu , sen 2005.  Så jag har varit medlem där i 5 år  Men men , det kanske är dags att börja stänga ner dom gamla sidorna, typ som lunarstorm & playahead och göra plats för nya sidor typ som eqlip.com , ls8.se.

Breakfast


2 dagar kvar

Sorry för dålig uppdatering idag, men jag har inte orkat bloggat men idag har jag varit ledig så jag var bara hemma och tog det bara lungt. Har bara 1 dag i skolan kvar nu , för på fredag är sommarlov . Vilket kommer bli skönt. :D


Den ja vill ha


Dagens fråga

Funderar att ta och snagga mig, för jag känner att ha en sommarfrisyr, för just nu har jag ganska långt och drygt! :D


En till himmel

Sitter i skolan och typ har allmänt tråkigt men men. Så då sitter man och lyssnar på musik. Uppdatera mera när jag kommer hem tror jag :D


Frankmusik

Min polare, Oktay tipsade mig om en jävligt bra och ny artist som kallar sig för "FrankMusik" Min polare, Oktay tipsade mig om en jävligt bra och ny artist som kallar sig för "FrankMusik"
Min polare, Oktay tipsade mig om en jävligt bra och ny artist som kallar sig för "FrankMusik"
Min polare, Oktay tipsade mig om en jävligt bra och ny artist som kallar sig för "FrankMusik" Jag kan verkligen säga att ni kommer gilla hans musik. Hans musikgenre är Synthpop/Electropop
Confusion Girl som är en av dom bästa låtarna med honom , lyssna och njut :D

Bilden leder till hans album på spotify :)

Sveriges Nationaldag


Sommarplåga

Kan det vara så att Sean Banan - skaka rumpa kommer bli årets stora sommarplåga? Ja det kan bli för liksom den innehåller en text som fastnar, så man kan gå runt och sjunga på den utan att tänka på det. Så hoppas att den slår hårt som årets sommarplåga.

hämta paket på Ica

p040610_16_20000 (MMS)

hämta paket på Ica


Dagens låt !

Känner för att blogga men jag vet inte vad jag ska skriva. Då är det bara skönt att dra ett dagens låt inlägg. För det funkar ju alltid.


We are livin' in a mad world

Vare sig man vill eller inte, så måste man inse att man lever i galen värld. Där folk misshandlar folk för ingenting! Vill bara spola tillbaka tiden då våld inte var något alldagligt , jag säger inte att våld inte existerade, men det var inte vanligt som det är i dagens fuckade samhälle! Man ska kunna gå vart man vill utan att vara rädd att bli nedslagen av någon random idiot! Dagens rubriker i en kvällstidning typ som aftonbladet och expressen är att unga har mördat andra unga, asså vart är världen påväg, vi är på väg till ett våldsamhälle ( vi är redan där ) våld löser ingenting! Våld föder våld!
Jag har tyckt gott om allt folk, men sen i söndags så fick jag inse att man inte ska göra det, för folk är inte så som man själv tror att dom är. Finns folk som bara kan misshandla folk utan anledning!
Jag säger bara en sak : WE ARE LIVIN' IN A MAD WORLD!


Lazee's nya låt

Jag surfade in på ett par bloggar, då har en blogg lagt upp den här låten . Den är verkligen skit bra, dock är det bara ett lite "smakprov" av hela låten!
hela låten finns här

100601

Idag har jag varit till synoptik och fixat det nya pappret som transportstyrelsen vill ha. Så nu ska jag ta och skicka in alla papper dit, så jag kan börja övningsköra. För jag har ju slappat ett helt år nu, men nu ska jag ta och fixa körkortet.
Annars sitter jag vid datorn och kollar lite på bilddagboken och lyssnar på musik, ska snart ta och kolla på tv.

Tidningen skriver fel

happ, det stod i tidningen... men dom skrev fel.. -.- Jag och mitt ex kom inte ifrån tåget , hon fick skjuts dit upp, och sen gick vi ner mot centrum och hennes ex följde efter oss....



RSS 2.0