Hämtade paket på ica


Godmorgon

Vaknade nyss, och jag vaknade med världens huvudvärk och jag hoppas att den ger med sig snart. För det känns som huvudet ska sprängas.  Ska väl ta och käka lite frukost nu..Idag vet jag inte vad som händer. vi får se :)

vilken föredrar ni ?

Själv föredrar jag pepsi då den är mycket godare än coke , men vilken föredrar ni  ? :)

Klantig

Godmorgon. Har nyss ätit frukost så nu sitter man vid datorn och lyssnar på musik. Angående rubriken så handlar det om min koddosa till handelsbanken. Jag har tappat bort den :/ Jag har letat i hela mitt rum och den är verkligen inte här. Snacka om jag är klantig som tappar bort saker, och speciellt en sån viktig sak! :O

Not afraid


Nya skor


Onepiece


Days left


Gothenburg

Här kommer några bilder ifrån Göteborg

We no speak americano

Nu ska jag ska gå till sängen och sova. För jag är skit trött. Vaknade runt 7 i morse och sen har man suttit i en bil cirka 5 timmar .. Så lite trött är man, så det ska bli skönt att ligga i sin egna säng nu :) Kan bjuda på dagens låt :)

Hemma nu

Nu är jag hemma ifrån Göteborg. Som ni kanske har märkt så har jag inte uppdaterat så mycket under den här veckan. Jag tänkte göra det för det var gratis internet på campingen. Tydligen så var det fler än jag som såg chansen att surfa när det var gratis, så det var nämligen as segt . Gick knappt att surfa överhuvudtaget.
Men som sagt, nu är jag hemma och håller på packa upp min väska och lite annat ifrån husvagnen :)
bilder kanske kommer sen ;)

Göteborg nu

Nu är jag framme i göteborg. Har nyss käkat lite hamburgare och efter så grillade man lite maschmallows :) Så nu sitter man och tar det lite lugnt. Campingen man är på är bra. men dock är platserna väldigt små. Men det funkar :D

Godmorgon

Vaknade för lite drygt en timme sen, och ska väl snart ta och äta frukost nu. En liten rolig grej bara, jag var in på bloggportalen för att kolla lite, då såg jag detta på min sida :)

Jag ligger på 33:e plats , nice ju ;)

Fall for you


Softar

Just nu sitter jag på ute i hammocken på uteplats och softar lite med lite musik, det börjar komma in en massa moln nu, så solen syns inte , men men jag tog lite bilder som jag kan bjuda på :)



100715

Just nu sitter jag vid datorn och lyssnar på lite musik. Lyssnar på Hoffmaestro & Chraa's låt Too hype for the radio.Man blir verkligen as glad av dom låtarna :) Så ett tips när du är nere spela en hoffmaestro låt, och jag kan garantera dig att du blir gladare ^^
Men nu ska jag väl ta och käka lite frukost , hörs :)

Countdown


Solbrillor

Nu har mina solbrillor ,som jag beställde ifrån saltopeppar, kommit :)
steekish!



Dagens låt

En sjukt bra låt, dock är den på danska, så man fattar inte så mycket. Kanske lite, men inte så mycket ! :)
men en sak är säker, den är grym! :D

Vad tycker ni om låten ?:)

Frågestund

Tänker dra igång en frågestund , så det är bara att fråga en massa frågor till mig. Komihåg det finns inga dumma frågor, så ställ precis dom frågorna ni känner för . Jag lovar att svara ärligt :)

Tobbs.se

Jag är anmälde mig till veckans blogg hos tobbs.se nyss :)
Länken till inlägget :
http://tobbs.blogg.se/2010/july/veckans-blogg-anmal-dig-nu.html

Webcam

har nyss varit ute och solat lite, så nu sitter man vid datorn och lyssnar på lite musik. Har nyss tagit ett par nya bilder med webbkameran :)


Brandon Flowers - Crossfire

Brandon Flowes är han som är sångaren i The killers, men har nu satsat på en solokarriär . Hans låt Crossfire är grymt bra, har spelat den 10 gånger nu . Det var en polare som skickade den , så jag kan tacka honom för att hittat en grym bra låt! ;)


Bloggen

Sådär , nu ska reklamen ligga på rätt ställe. Den har ju legat längst ner, vid footern.
Tog lite tid att fixa det, men nu är det klart ;)
Just nu sitter jag och skriver detta inlägg och sen ska jag kolla på film, tror att det blir en komedi, annars älskar jag skräckfilmer. Tänker för en gångs skull variera mitt filmval angående genren! :)

2 månader kvar

Om drygt 2 månader, i september. Ska man åka till Alanya, Turkiet. Kommer bli galet skönt att slippa sverige ett tag och bara ligga på playan och softa lite. Längtar så mycket till den 11:e september! :D


Galet varmt!

Sorry för dåliga uppdateringar på sistone. Jag har verkligen inte orkat uppdatera bloggen . Men nu är jag nog tillbaka på banan igen. Igår var det galet varmt, som ni kan se på termometern :) Drygt 35 grader i skuggan =)
Så då var det bara att ligga ute och steka lite, ta ett dopp i poolen =)


New single , Basshunter

WOW !!! Nog det bästa av Basshunter har kommit med, visst om du bortser ifrån Boten anna då (a)
En riktig partydänga ju :)  Bedöm själva :)
Släpps den 19 juli ;)


Ge mig!

Nu har jag jobbat klart dom 2 veckorna som jag var på Ackes Färgcenter. Det har verkligen gått bra där =)
Så nu ska jag ha lite sommarlov innan skolan börjar igen. Satt och läste aftonbladet på lunchen idag, och då var det sol hela nästa vecka och det var dessutom "rött" vilket betyder
att det kommer bli jätte varmt ! :D runt 30 grader, det gillas! :)

Jag fyller år om lite mindre än månad nu :) Då önskar jag mig en bättre dator, för den jag har just nu , är verkligen kass, bara 1 gb ram. Det är as lite för dom sakerna jag brukar hålla på med på datorn, typ photoshop cs5 osv :)


Washing the car

Idag var det näst sista dagen på sommarjobbet, det går verkligen jätte bra där. Men nästa år vet jag inte, har ju liksom varit där i 3 år nu . Känns som att man kan rutinerna nu så jag vill verkligen prova på Coop/Ica eller nåt ;)
Alla som kommer söka jobb nästa år , kan jag verkligen rekommendera Ackes Färgcenter ;)
När jag kom hem ifrån jobbet idag , så började vi tvätta bilen och husvagnen. För vi ska låna ut den till min mormor och morfar för dom ska åka till vallarna imorron =)

Glesare uppdateringar

Det blir lite glesare mellan uppdateringarna dom här 2 veckorna . Det är för att jag sommarjobbar på Ackes Färgcenter :) Men vecka 28 åker vi ner till Göteborg för att min lillesyster ska spela Gothia cup, så det blir väl att kolla på invigning och så, sen blir det liseberg & stan och så =) kommer bli nice ;)

Förhandspremiär på Kissies låt Success

Var nyss inne på Expressen och då såg jag att dom hade lagt upp en förhandsvisning av Kissies låt Success, så jag var tvungen att lyssna. Jag tänker inte ge mig på att säga mina åsikter om låten efter det är bara en "Sneak-Peak" av hela låten. Men vad tycker ni läsare ? =)

Gatufestivalen

Sorry för dåligt med uppdateringar på sistone, men jag i torsdags,fredags och igår var jag på Gatufestivalen. Måste säga att gatufestivalen var mycket bättre än hamnfestivalen iår. Så hoppas verkligen att det gick bättre för "gatu" än för hamn, för liksom som ett tidigare inlägg jag skrev så sa jag att hamn var "pensionärfestivalen" alltså mest för dom över 30 eller nåt.. För mamma sa att medelåldern på gatu va runt 20-25 tillskillnad ifrån hamn som var runt mamma och pappas ålder ! :D Snacka om att jag har rätt när det gäller VISSA åsikter! VIKTIGT : JAG SKREV VISSA!!!

här kommer några bilder ifrån helgens festival ( Kunde inte ta kort på The Poodles , Återsken och Hoffmaestro & Chraa )



Gatufestivalen VS. Hamnfestivalen

Nu har jag bestämt mig att jag ska gå på Gatufestivalen (nykomlingen) istället för Hamnfestivalen (långköraren) för Gatufestivalen har så sjukt mycket bättre artister än Hamnfestivlen, snacka om hamnfestivalen kommer gå ner sig, bara en gamla gubbar som sitter och dricker öl . Så hamnfestivalen kommer bli "pensionärfestivalen". Gatufestivalen kommer det säkert gå skit bra för, men ett - med "gatufesten" är att det är så svindyrt, men men , det är det värt! :D


Så dagens fråga : Vilken festival ska ni gå på ? :)

(bild snodd ifrån EP , Redigerad av mig )


RSS 2.0