GODNATT!


Justin Bieber !



Gillar hans röst! :D

SHUTTER SHADES <3


Hamnfesten ihelgen !

Va på hamnfesten i helgen, va typ där alla dagar. Det va verkligen as najs, för jag var såklart med dom bästa!
Köpte ett par shutter shades, och jag bara älskar dom .. Dom är verkligen as poppis, alla köpte verkligen dom , och då menar jag verkligen alla! , NAJS!! , Såg i stort alla som uppträdde, men mest drag va det på Rydell & Quick, Smalare och thord och Alcazar's konserter ! :)




Stockholm today!

Idag va jag i Sthlm med Dennis och Amanda, gick runt lite vilket va najs, shoppade lite grejer och stekte lite i solen i kungsan. Vi skulle ta 14.09 tåget, men det va KRAFTIGT försenat, och vid klockan 15.31 kommer tåget , man tänkte ba: ÄNTLIGEN! , aa nu var vi äntligen på väg, vi kom fran typ 16.25 , resan dit tog lite drygt en timme , palla, oftast tar det 45 min att åka , men aja :P


Shoppade:

  • 2 t-shirtar med tryck
  • 3 kalsonger

TORSDAG! ;)


Dagens!


Måndag !

Nu har man jobbat lite mer än en vecka på Ackes Färgcenter och det går as bra, jag jobbar med en som heter Andréa. Hon verkar trevlig. Sen idag fick jag veta att jag ska gå på media i höst på westerlundska och sen fick jag godis ifrån gratisgodis.se ;)


RIP THERESE JOHANSSON ROJO




En minnesblogg : http://minneavtherese.blogg.se/

Tävling :)

Jag är med i en tävling på Amirs blogg, så besök gärna länken http://gaybloggen.com/2009/june/tavling.html?_tmp=28f41520ee459837d33ed407c8ee754e0f18b86a


Blond?

Funderar på att blondera håret...
ska jag eller inte ?
skicka gärna en kommentar :)

om ni tycker ja, ska jag använda jane Hellen mood - ultrablond?


Regn

Vilken bra start på sommarlovet, alla tre första dagar har regnat bort, Men jag hoppas att det blir bra väder snart :)
Imorron börjar sommarjobbet :) 


Skumparty

Igår var jag på skumparty i bachohallen, det var as najs.
Jag var med Dennis,Tim,Anama,Elin,Tom,Daniel,Amanda,Niklas och Tove :)
Efter tag började man bli mulad med skum av folket, oh då ger man igen , då hade jag startat värsta kriget ...
Sen när man skulle in till skummet så var man typ och knuffa allt va man hade och ibland knuffade man lite väl mycket så folk ramlade, men det är skojj :)
Sen vid typ 00.30 började det bli lite glest med folk, så kunde man typ dyka ner i skummet och det va as skojj.

Video därifrån :)
http://www.facebook.com/s.php?q=ungdomens+hus+enk%C3%B6ping&init=q&sid=0#/profile.php?id=1747133418




LLFU - LEV LIVET FULLT UT

LLFU - Lev Livet Fullt Ut var tess motto, och hennes liv fick ett absurt slut, den där natten mellan lördag och söndag 6/6, kollade runt lite på bdb, och då ser jag tess bild som hon har på sin blogg, och där finns det folk som har kommenterat vad mördarna heter, och jag tycker fan att dom ska stå sitt kast så här kommer deras namn . TOVE och TIM båda är 16 år gammla och gick på samma skola som tess , kunskapsskolan i Stureby i Stockholm






Seriöst

Nu är jag så jävla less på alla kommentarer av folk som kommenterar bög osv, för det första är jag inte bög, om jag hade varit det så skulle jag har berättat det, för jag har mod.
För det andra så har jag Lina som jag älskar mer än nåt annat på hela jorden...

så har en sak att säga till er, GET A FUCKING LIFE!

 

Vart fan är sverige på väg!



vart fan är sverige på väg, förr va det bara vuxna som mördar , nu börjar händelsen sjunka i ålder :O, faan, det måste vi sätta stopp för ! :O, för alla ska ju känna sig trygga, men tillbaka till therese , Hon firade sin nationaldag med några vänner, och några senare skulle hon gå på skolbal, men det va några som satte stopp för henne !

Läs artikeln !


En 16-årig flicka hittades svårt skadad i en skogsdunge efter skolfesten. Hon avled senare och polisen misstänkte genast att hon mördats. Två 16-åringar, en pojke och en flicka, har båda anhållits för inblandning i mordet. – Min klient har inget med det här att göra, säger pojkens advokat. Det var klockan 00.40 i natt i Stureby, en söderförort till Stockholm, som två kompisar till den 16-åriga flickan hittade henne svårt skadad och livlös i en skogsdunge. Då hade flickan varit borta en stund och vännerna letat efter henne. När de hittade flickan kallade de genast på vuxna som direkt ringde ambulans. Yttre våld Flickan, född 1993, fördes till sjukhus men hennes liv gick inte att rädda. Polisen misstänkte direkt att hon mördats. Flickan hade utsatts för yttre våld men inga sexuella övergrepp vad man ännu kunnat se. Hennes kropp kommer att undersökas av rättsläkare för att fastställa exakt vad det var hon dog av. I närheten av skogsdungen, som ligger i ett skogsområde där ungdomar brukar samlas, hade flickans klasskompisar haft en skolfest och polisen förhörde under natten ett stort antal festdeltagare och vuxna. Två 16-åringar anhållna Snart växte en tänkbar motivbild fram och senare på natten anhölls en 16-årig pojke skäligen misstänkt för mord. I förmiddags anhölls även en 16-årig flicka misstänkt för anstiftan alternativt medhjälp till samma brott. Båda de anhållna umgås i samma kretsar som den mördade flickan. – Vi kommer att hålla kortare förhör med de misstänkta under kvällen, säger Karin Sohlberg, presstalesman på polisen i Söderort. – Det här är ett fall där vi måste gå väldigt varsamt fram, en oerhörd tragedi. Förnekar brott Ett mordvapen ska ännu inte ha hittats. Polisen tror att platsen där flickan hittades är samma plats där hon mördades. Den 16-åriga pojken förnekar brott. – Han har ingenting med det här att göra, säger hans advokat Lars-Erik Juth. Både flickan och pojken ser ut att få tillbringa natten i arresten..

Gratisbio

Jag är medlem på gratisbio.se , jag blev det idag och jag tycker verkligen att ni ska bli medlemmar på den sida, för man kan få en massa feta prylar t.ex presentkort till olika butiker som H&M , Kicks och Guldfynd, man kan också registrera sig på nyhetsbrev för att tjäna poäng, eller så kan man också värva vänner :


Lite info om poäng :

1000 poäng = superpresentkort å 300 kr.
1500 poäng = superpresentkort å 500 kr.
 2000 poäng = superpresentkort å 700 kr.


Så bli medlem genom att klicka på bilden här under ;)







Sätt in minst 150 kr och få ett presenkort på 300 kr samt 150 kr extra att spela för

Milow - ayo technology


TACK

Måste tacka alla som "reklamar" min blogg på bdb, så jag får läsare, ni är verkligen guld värda
puss på er


Söndag 7/6

Hatar verkligen söndagar bara för då vet man att det är skola dagen efter , men just den här känner jag inget hat till eftersom skolan är snart slut, slutar på fredag , och den fredagen ska bli den bästa :P men iaf just nu ligger jag i sängen och skriver detta inlägg  eftersom jag inte orkar inte gå upp, dock jag har jag gått upp och ätit frukost, sen efter det gick jag tillbaka till datorn , och nu lyssnar jag på musik, men aja..


Nationaldagen

Idag är det Sveriges national dag, och hitills har jag inte gjort särskilt förutom att typ städat mitt rum, för lite senare ikväll kommer typ två familjer hit, Westman och Andersson/nilsson för att äta lite grillat, as gott,

        

Ska man ?

Jahapp , nu funderar man på att köpa sims 3 , ( ASSÅ MÅSTE BARA HA DET )....  bara för jag älskade dom tidigare så måste jag verkligen köpa det, eller ska man inte göra det ?


THE WEEKEND

Idag är det första dagen i juni, för det är najs, för nu är det lite mer en vecka kvar till skolan slutar ..
Den här helgen har jag väl inte gjort så mkt ...

LÖRDAG 30/5

Idag var jag till Sthlm med kusinen och kollade på My bloody valentine 3D, var där lite för tidigt, men det gäller att vara ute god tid, men iaf, så började filmen 16.30 och den var fett najs, så den är verkligen värd och se, det är typ en skräck/thriller i 3d, fett najs !
sen efter filmen gick jag och kusinen tillbaka till centralen och där gick vi till donkään och köpte en mcflurry marängswiss, den var verkligen jättegod, aa kl 19.07, åkte vi tillbaka till enköping, och hemma hos kusinen fick vi lite grillat, och efter det fick vi också rabarberpaj, det var smakens,

SÖNDAG 31/5

Idag har jag varit till Bålsta för vi skulle till farmor, .Sen efter jag hade ätit grillat, så åkte jag till Lina, men jag fick inte så trevligt bemötande av hennes pappa, för han ba: " INGA KILLAR I DET HÄR HUSET ! " . jag ba: "ooooooookkeeeej, jag tror jag att jag går " . aa sen när pappa hämtade mig så åkte vi tillbaka till farmor för att äta lite tårta

aja, det va min helg iaf, hoppas att ni har haft en bra jhelgt som jag har haft.. ;)



RSS 2.0